MÖHIPPA

Trodde jag hade uppdaterat här men icke. 
1 september var det möhippa för Tessan (Helénes dotter). Blev en grym dag med härliga människor. Trodde aldrig jag skulle överlever då vi träffades 8:30 på McDonalds parkering här i stan, därefter åkte vi och kidnappade Tessan hos hennes frisör och började dricka bubbel. Efter 2 glas var jag yr och såg framför mig hur allt skulle spåra ur. Men jag överlevde hela dagen. Vi hade så sjukt kul, lite trist att första aktiviten blev inställd pga väder, hon skulle flugit segelflygplan men istället blev det hopnhop (tror det hette så). 
Därefter lunch och häng hos Janina tills Tessan blev kidnappad igen för att spela in en låt. Vi andra hängde kvar och drack lite innan vi gick ner till en fotbollsplan för att spela Bubbel ball, det var svin kul men sjukt jobbigt. 
Därefter gick vi tillbaka till Janina och hade poolparty med drinkar och annat gott. Så härligt! 
Sedan middag och häng resterande utav kvällen, lite lekar, Tessan skulle måla en tavla m.m.
Hon var så nöjd med sin möhippa så det var jättekul.
Men det mest otroliga var att jag inte var bakis dagen efter. Helt sjukt. Blev inte heller speciellt onykter, vilket också var helt sjukt eftersom vi drack hela dagen. Men som tur var åt vi ju också, tro det eller ej. 

Det är de mest händelserika som hänt faktiskt. 
Sedan har det varit jobb och häng hemma. Varit hos Jansson i huset och druckit kaffe, hängt med Bullen och bara varit. Himla skönt. 
Även börjat träna med Azari så det om något har varit väldigt skönt.
Detta var första veckan som jag skulle börja jobba själv och såklart blir jag sjuk. Vakande i söndags och det kändes som jag gått in i en vägg. Feber, snorig och var helt död. 
Så nu har jag varit sängliggandes i 3 dagar och idag är feber och allt hyffsat borta. Mår mycket bättre så taggar inför jobb imorgon.
Ha det bäst så hörs vi när vi hörs.