Vaken natt.

Har sådan hemlängtan till sängen just nu, krypa ner och bädda ner mig.. men icke. Det får vänta ett par timmar.


I fredags gick jag av pass 8 av 8, tanken var att jag då skulle vara ledig 7 dagar, blev inte riktigt så. Nu ligger jag här på jobbet igen. Som tur är är det enbart en natt jag jobbar. 
Det var även full fart i fredags. Första var jag på skadebesiktning, bilen blir inte reparerad förrän 5 april och tills dess är jag utan bil... asbra nu när vi ska flytta... sedan blev det ärenden m.m. med Johnny o hans mor. Efter det var det läkaren för min del. Därefter fika hos Johnnys mor och till sist handlade vi. Jessica och Kim tittade även förbi en snabbis då dom var i stan. Mamma hämtade sin bil sedan hade vi en lugn hemmakväll. Så otroligt skönt. 

Lördags blev det promenad till Johnnys mor för att låna bil för att sedan åka vidare till Kenny och vara barnvakt. Lättsammare ungar får man leta efter. Var riktigt trevligt. Gjorde även middag och käkade där. Var inte hemma förrän bort åt 22.. men vad gjorde det. Skräckfilm sedan natti natti.

Idag har det inte skett mycket. Enbart legat hemma. Skulle börjat rensa lägenheten men orkade inte. Istället blev det ett bad i 3 timmar sedan gick jag och la mig. 

Nu ska jag kämpa med att hålla mig vaken, lika bra att påbörja städningen. Ha det bäst!