Lite som askungen.

Här pendlar vi mellan allt från filminspelningar, hänger på fancy ställen i Stockholm till soffhäng, jobb och städning. Känns lite som askungen. Ni vet ena kvällen är man hollywood nästa ser man mer ut som en hemlös.


Hur som haver, i love it. All variation, ena dagen ligger jag i soffan oduschad, i pyjamas och käkar onyttigheter. Nästa dag glider vi runt på filminspelning. 
Sedan sist jag bloggade har det hänt en hel del, har jobbat lagom mycket, även jobbat på filminspelning som Make-up (fick så mycket beröm att jag sprack utav all luft samtidigt som jag blev lite generad, mest nöjd över att dom blev såååå nöjda), har varit på små roadtrips, övernattat hos Mattis & Hank i Stockholm då vi var på Wallmans salonger där det var filmmingel m.m., dagen efter var det vargdemostartion som vi svängde förbi innan vi rullade hemåt igen. Även hängt en del hos Jansson på mina lediga dagar, druckit kaffe och snackat skit. Bor liksom mitt emot varandra men umgås på tok för lite. Detta är några utav sakerna som skett. Säkert glömt något. 

Idag är det jobb mellan 7-21:30 som gällt, dagen har gått så grymt fort att jag faktiskt är förvånad. Snart är detta pass gjort liksom. En helt ledig helg väntas och ska försöka utnyttja den rejält då dom 2 kommande veckorna är fulla med jobb. Ha det bäst nu så hörs vi när vi hörs.