Jobb, babyshower och jobb.

Så förra veckan skulle jag egentligen bara jobbat måndag-tisdag men blev även ett 12-21:30 pass på onsdagen. Torsdagen vad jag ledig. Fredags blev det lite handling, mamma tittade förbi och så donade jag smörgåstårta som jag skulle ha till lördagen då vi skulle ha Jansson babyshower. På kvällen plockade jag upp Malin och vi åkte hem till My för att baka och dona det sista inför babyshowern på lördagen. Vi har ju smugit i veckor... träffats i hemlighet och planerat samt ljugit för Jansson. Har faktiskt varit mer ansträngande än vad man kan tro. Så många gånger som Jansson ringt facetime i våran chattgrupp när vi setts och vi alla får ljuga och hitta på olika anledningar varför vi inte kunde svara. Roligast är ändå att hon inte haft en aning om detta, inte ens i lördags misstänkte hon något när hon trodde att hon "bara" skulle äta smörgåstårta med sin mamma och moster. Så himla kul.

Lördags plockade My upp mig vid 11, vi hämtade Malin för att sedan hämta smörgåstårtorna och handla lite. Var hos Jansson mamma vid 12, vi käkade, hon drog och vi började pynta hennes lägenhet. Folk skulle inte komma förrän vid 16 så vi hade gått om tid. Vi blev riktigt nöjda med alla dekorationer m.m. så när folk började komma blev vi riktigt nervösa. Det vi planerat för i veckor skulle finally ske. Som sagt Jansson blev jätte överraskad och allt blev väldigt lyckat faktiskt. Var hemma runt 21, då var jag helt slut. 
Igår, söndag, kände jag mig helt bakis, men det var väl för att man var så spänd inför allt och planerat detta så länge och nu är det över. Fick ett ryck framåt kvällen och storstädade hela lägenheten. Så skönt att det blev gjort. Sen fortsatte det blev slappkväll här hemma. 
Idag var jag över till Jansson på kaffe, fika och vi pratade lite om helgen, att hon fortfarande typ är i chock efter lördagen känns lite som bevis på att vi lyckats. Så kul. Nu ska vi snart dona middag sen ska jag iväg och jobba några timmar. Hoppas ni har det bäst så hörs vi när vi hörs.