Spindelnät.

Nästan två veckor sen det kom upp några rader här. Men inte direkt så att jag vet om ursäkt för det. Har haft fullt upp och bara njutit utav fint sällskap från mina vänner. 

Kan ju ta en liten snabb summering utav vad som hänt den senaste tiden. Varit till Stockholm ett par gånger, hängt i Västerås, varit på bio, skaffat jobb, kört en rejäl fylla (årets första och sista), varit på föreläsningar, träffat nya människor och rent allmänt vara njutit utav människorna i min omgivning. Kanske inte låter som jag gjort speciellt mycket och som att jag kunnat haft tid o uppdaterat er men ni skulle bara veta hur vissa dagar varit fullt upp medans andra har jag vara velat tagit det lugnt och njutit. 

Som jag nämnde har jag skaffat jobb, därför det även råkade blir alkohol inblandat för att fira det. Fick jobbet på transcom och började igår. Verkar himla roligt och vi är en riktigt härlig grupp med människor under utbildningen nu. Lite ovant med långa dagar från 07.45-16.30 men dom tiderna är det enbart under dom kommande 3 veckorna. Så det ska bli spännande och de hur allt detta går. Men det känns bra iaf. 

Fredag idag och jag är för första gången helt slutkörd. Funderar på att städa och tvätta ikväll bara för att göra något fram till läggdags men får se. Hemma lär jag iaf hålla mig. Önskar er en trevlig helg så hörs vi när vi hörs.




Varit dålig på att använda kameran också så finns inte många bilder från mina äventyr men dessa fick duga.