Godmorgon Söndag

Känns som klockan är mitt i natten och är så toktrött att det känns som jag ska somna. Varit vaken sen 05.30 och varit på jobbet sen 06.45. Bara 14 timmar kvar innan jag får åka hem, så taggad!! 

Måndags blev det dom sagt flytt, eller inte enbart i måndags utan även hela tisdagen. Fy satan säger jag bara.. Kommer aldrig och då menar jag aldrig flytta utan flyttfirma igen. Aldrig varit så mör i min kropp och tålamodet testades på högsta grad. Onsdags blev det iväg och köpa lite små plock och packa upp från alla kartonger och i torsdags blev det en tripp till Ikea för att köpa det sista och jag lovar er att bilen blev så full så jag önskar att jag kunnat suttit på taket och kört.. Jag satt bokstavligen upptryckt mot rutan och körde, medans Maggie (som var med och agerade bärhjälp) satt upp smashad mot framrutan i någon konstig yoga ställning. Ändå hade jag mätt bilen innan... Men man kan inte alltid lita på Ikea och jag hade tur att jag ens fick in allt. Var hemma tok för sent så blev bara ert bord och badrumsskåp som hann skruvas ihop för sedan var det mat och läggdags då jag jobbade 7-21.30 i fredags. 

Efter jobbet på fredagen plockade jag upp Mattis så åkte vi och köpte med mat för att sedan fixa det sista i lägenheten och dessutom skruva ihop dom sista möblerna. Skjutade hem henne vid 2, halv 3 någonstans och när jag kom hem blev det att diska and shit fram till fyra ungefär. Så nu är hela lägenheten klar, bara lite små plock kvar. Så skönt! Igår blev det en tripp till Stockholm och påvägen hem stannade vi på heron och fika. 

Idag är det som sagt jobb som väntar, 7-21.30, vill bara hem... Men "bara" 14 timmar kvar nu. Ha en fin söndag allesammans!