Minne som en guldfisk.

Jag hade för mig att jag bloggat i helgen men icke. 


Torsdags kom Max förbi efter skolan, sedan kom även Helen (Johnnys syster), hon hade donat en iPhone 7 plus till Max som är från oss alla och gissa om pojken var nöjd. Lite smått sådär kan man väl säga. Azari droppade också in sen, vi käkade och umgicks. Azari sov kvar så vi hade myskväll. 

Fredags kom mor min förbi. Blev lite fika och mys med Budda. Vi plockade sedan upp Azari, skjutsade ut mamma sedan åkte vi hem till oss för att hänga och käka (våran största hobby). Eftersom jag skulle upp 06 så blev det inte en speciellt sen kväll och efter att jag skjutsat hem Azari blev det läggdags för min del. 

Lördag och söndags var det jobb 7-21:30 så mer än så hände inte. 

Måndags låg jag i sängen heeeela dagen och åt. Var helt slut. Vid 16 plockade lillebror upp mig för att möta upp mamma på Ekeby vårdcentral sedan vaccinerade vi oss mot TBE. Därefter åkte jag och lillebror ut till Jula och Willys. När han väl droppat mig så blev det en hemmakväll. 

Igår var det full fart. Budda kom vid 07. Vi gick en promenad sedan på vi oss i soffan, eller jag la mig i soffan och Budda var terror. Sedan ringde dom även och meddelade att min bil var klar. FINALLY!!! Som jag saknat min bil!! Men efter jag hade Budda kunde jag inte dreikt gå och hämta den + att jag är lat. Så ist blev det att duscha, göra sig i ordning för att sedan ha en playdate med Buddas bästis Frans som bor i våran trapp. Dom lekte i säkert 1 timme. Därefter blev det att jag gick och fixade parkeringstillatånd (så jag kan köpa boende biljett i stan och slippa betala så mycket). När Budda blev hämtad tog mamma med mig så jag kunde hämta bilen. Därefter åkte jag till garaget och mötte upp lillebror så han kunde byta däck på bilen. Var så glad så åkte en lite sväng bara för att. Handlade, plockade upp Azari sedan åkte vi hem. Gjorde en brakmiddag och sedan blev det massor med onyttigheter som Max och Johnny gick och köpte. Älskade livet. Efter både Max och Alice skulle sova här så på sig Johnny och Max i vardagsrummet (eftersom dom vill titta film på stora Tv:n) och jag och Azari la oss i sovrummet och åt onyttigt. Blev en riktigt bra dag.

Nu har jag varit uppe sen 06 då Azari skulle upp. Vid halv sju kom Budda och när Johnny och Max gick upp gjorde jag frukost åt dom så nu när stormen har lagt sig lite ska jag ta och dona frulle till mig själv, slå på min serie och lägga mig i sängen. Ha det bäst, hoppas ni får en toppen dag!