Födelsedags firande, filminspelning och jobb.

Ja det har då minst sagt varit en fart fylld vecka och bara för att det blev helg så blev den inte mindre fartfylld för det.

Fredags blev det först doktorn för Johnny, han skulle vara där 8:30 så jag skjutsade honom så tog jag och Khandie en långpromenad medans han var där. Därefter handlade vi, väl hemma sprang Johnny till frisören och jag la mig i ett bad. Behövde en liiiiten paus bara. Mest för att jag var så exalterad och behövde varva ner lite. På eftermiddagen rullade vi mot Tuna park. Köpte mer fejkblod samt present till Fredrik, så efter Tuna P åkte vi ut till mor min där det var födelsedagsfirande för Fredrik. Bjöds på godsaker samt sminkning utav lillebror. Ville testa att göra på någon annan än på mig själv och det blev riktigt bra. Väl hemma igen packade vi ihop allt vi skulle ha med till Stockholm på lördag då det vankades filminspelning, eller det var inspelning till en ny trailer på Johnnys film.

Lördagen startade redan vid 07. Gjorde oss klara, lämnade hund, plockade upp Julius och Kenny, hämtade lillebror sedan rullade vi mot Stockholm o Vallentuna. Blev en riktigt bra dag. Grymt kul som alltid på inspelningar. Dock hann jag ej ta så mycket kort då jag sminkade zombies men av scenerna jag såg så verkar det vara grymt! Längtar till Johnny klippt ihop den. Ska tjuvkika sen. Var hemma relativt tidigt då blev det mat, film sen sova.

Idag har jag jobbat eller jag jobbar fortfarande, 7-21:30 så den där extra timmen i natt var gudomlig! Dock blir det en snabb dusch sedan sova för min del. Jobbar 7-15 imorgon så blir inge slapp i soffan när jag kommer hem. Ne nu har ni fått en tillräcklig uppdatering så ha det bäst så ska jag jobba lite till. Slänger in dom få bilder jag har!

Fredags sminking
Lillebrors hud klarade inte av latex 2 dagar i rad.. vissa har ju visst bebishud kvar