Behöver ett jobb där jag kan ligga på soffan o tjäna pengar.

I tisdags blev det en tripp till Jysk där det blev lite shopping, därefter åkte vi till farmor & farfar. Hämtade lite stolar till vårat köksbord samt tog en snabb fika. Väl hemma satte jag upp spegeln vi köpte sedan hände det inte speciellt mycket mer än så. 


Igår blev det en tripp till Västerås. Kidnappade med Johnnys mor också så blev ett par timmar utav shopping, fika och bara umgås. Köpte bla färg m.m. då jag ska måla om bord och stolar. 
Väl hemma skulle jag börjar måla om stolarna men blev icke så. Var helt slut så ist blev det soffhäng fram tills jag skulle börja med middagen. 

Idag finns det inte riktigt några planer så misstänker att det blir en latdag. Från och med imorgon är det jobb som gäller hela helgen. Hos en helt ny brukare. På ett helt annat ställe. Om jag är nervös? Ja jag är toknervös... vill dra täcket över huvet. Skicka iväg en dubbelgångare med en dold kamera och jobba istället för mig. Känner mig så satans larvig som är nervös inför detta... Men Men wish me luck! Nu ska jag fortsätta låta mig.