Nattpass

Plockat på mig extra pass hela veckan och inför varje pass har jag bara känt: VARFÖR I HELA HELVETE TAR JAG MER PASS?!?!?!?!?!?, men sen när man väl kommer till jobbet går det över. Fast liiiiite skönt hade det varit att vara ledig från igår tills på söndag men men, är ledig nästan hela nästa vecka så får vara glad för det istället. 

Klev ändå upp 7 imorse och såg till att barnet kom iväg till skolan då My partner in crime varit iväg på jobb. Blev en förmiddag i soffan och bara dega innan jag åkte och besikta bilen som gick igenom helt felfritt! Guldbaggen is the shit! Så nöjd! Plockade sedan upp Jansson som var hemma och var sjuk så åkte vi och handlade. Väl hemma igen blev det att göra middag så pojkarna bara kunde värma mat när dom kom hem (hemmafru delux), gick sedan och la mig. Sov till 19 ungefär men hade inte tackat nej till någon timme till men det hanns inte riktigt med. 

Har redan hunnit städa på jobbet, pysslat med uppdrag jag fick från dagpersonalen och vet inte alls vad jag ska sysselsätta mig mer nu. Tror jag drar på en film och väntar på att något ska ske. Ha det bäst! 


Checka in all frukt vi köpte i måndag