VM-Guld

Lite sent och tror inte att någon missade att det blev VM-guld. Men alltså min lycka!!! Obeskrivlig!

Hur som haver, resterande utav veckan har det blivit häng med Jansson, massor utav promenader, fika hos Johnnys mor efter deras resa, hon var så gullig och hade köpt med presenter också. Så himla fin. 
Blev även en kväll på Tuna P med Jansson, Bullen, My och Malin. 
Även kört en storstädning i veckan. Johnny och jag körde storhandlning m.m. samt handlade hem lite andra nödvändigheter.
Mamma kom även igår då hon skulle köra en övernattning hos oss. Hon kom vid halv åtta på morgonen för att lämna dina grejer, tog en kaffe innan hon sedan gick vidare på sin "utbildningsdag" oklart vad hon sa att dom skulle ha. Hon och hennes kollegor skulle iaf hänga på Elit hela dagen. Vid halv fem var hon tillbaka då vi drack lite bubbel och jag fixade smink och hår på mor under tiden. Sedan skulle hon iväg på middag, dans m.m. 
Vi låg i soffan tills mamma kom hem igen sedan bäddade mamma och jag ner oss. Så himla mysigt dock inte så jävla klokt att vi låg uppe sålänge då jag skulle jobba idag 7-21:30 och mamma skulle upp tidigt... 
Men men trevligt var det.

Nu är snart detta pass över och jag har sådan hemlängtan. Helgen är fullbokad och kommer nog ha det super trevligt. Ha det bäst så hörs vi när vi hörs.