Kristallklart underbart.

Hallå där era sköna bönor! Veckan har startat fantastiskt bra, har enormt mycket energi känner jag och vet inte riktigt vart jag ska göra av den. 

Eftersom mina arbetstider på transcom denna vecka är 06.45-11.45 så har jag vääääldigt mycket fritid kan man säga, utnyttjar den på bästa sätt. Igår blev det forever living som stod i fokus hela eftermiddagen/kvällen. Idag åkte jag till Mattis direkt efter jobbet där vi körde lite dans innan vi promenerade ner på stan, blev sedan häng i solen, slagsta glass och sedan en biltur där vi trodde vi var rockstars. 

Sen jag kom hem har jag käkat en god middag, hunnit varva ner med ett avsnitt av min super braiga serie som jag börjar kolla på, tagit mig ett bad och samtidigt jobbat med det roligaste jag vet. 

Nu tänkte jag ta och föna håret och sedan bädda ner mig faktiskt, fortsätta läsa min bok, som både ger mig ett enormt självförtroende och en härlig självkänsla. Den peppar liksom igång mig något enormt, kanske inte det bästa att läsa innan läggdags men ska försöka slita mig ifrån den i skaplig tid. Imorgon är det full rulle igen med ett fullproppat schema, älskar att få lägga upp dagarna som jag själv vill. Ha det bäst och natti natti på er!