För snabbt.

Känns som veckorna går på tok för snabbt nu. I måndags möblerade vi som sagt om, bytte rum så Max fick det större. Och måste säga att jag sover så jävla skönt i vårat krypin. Har inte hunnit helt klart. Skulle behöva komma iväg och köpa gardiner, rullgardin och lite inredning så det blir mer inbonat o mysigt. Tiden har dock inte riktigt räckt till. 
I tisdags åkte jag till garaget där pappa, lillebror och chaqline donade med lillebrors bil. Jag behövde fixa mina lampor och skit på min bil innan jag kunde besikta den. När det var klart tvinga jag med Chaqline så hon fick följa med och besikta min bil. Jag hatar ju det där, lika nervöst varje år... därefter hann jag hem en snabbis och käka innan jag skulle vidare till jobbet för ett kvällspass.
Onsdags blev det kaffe hos Jansson, därefter handlade vi lite innan jag började storstäda lägenheten. 
Torsdags kom pappa och Maarit på fika, därefter kom Johnnys polare över på kaffe innan det var dags för middag och soffhäng. 
Fredags mötte jag upp Emma, vi käkade på Max, eller hon käkade och jag drack kaffe. När hon skulle hämta sin unge passade jag på att utföra lite ärenden innan jag åkte hem för att bädda ner mig då vaken natt på jobbet stod på schemat.

Nu sitter jag återigen på jobbet, kom in tidigare idag vid 19 så känner att det börjar gå segt nu... Men bara denna natt kvar nu sedan ledig. Längtar tills imorgon då man bara kan lata sig. Ni får ha det bäst så hörs vi när vi hörs.
Veckans bästa, tacopizza o tända ljus.