Jobb, roadtrip och påsk.

Jag är verkligen en mästare på att ha mellanrum mellan inläggen, det får ju liksom inte bli för mycket eller för många. Istället blir dom oftast jävligt långa... långa och ointressanta. Men som jag sagt tidigare, dessa inlägg gör jag enbart för framtiden, jag älskar nämligen att läsa inlägg från back in the days och se vad man pysslade med. Oftast blir det skämskudde... tyvärr.

Just nu flyter veckorna på ungefär likadant. Det är väldigt mycket jobb, både nattpass och dagspass. Ledigheten går åt roadtrips och soffhäng. Soffhängen behöver inte vara enbart hemma, dom kan vara lite överallt. Sålänge det serveras kaffe är jag där. 
Lillebror fyllde även förra veckan så det blev firande och häng med honom och min släkt, mycket trevligt. Vi var även i Örebro en snabbis då Max hade blivit kallad på en audition inför en musikskola, det är nämligen dags för honom att börja gymnasiet i höst så nu håller vi alla tummar som går för att han kommer in. 
Igår (torsdags) blev det en tripp till Stockholm då Johnny hade filminspelning, blev ett par timmar innan vi rullade hemåt igen. Himla trevligt gäng vi hängde med. 
Idag tjuvstartade vi Påsken med mat hemma hos Kenny med nästan hela Johnnys familj, blev inget traditionellt påskbord men käkade istället jävligt god mat. Ungarna fick påskägg och alla var nöjda och glada. Älskar att hänga med dessa människor och tiden bara flyger förbi, den går alldeles för fort. 

Imorgon är det dags för jobb igen. 7-21:30. Snodde en matlåda från Kenny och nu håller jag på att steka veggobullar, diska och lyssnar på podd samt slänger in detta inlägg. Allt för att hålla mig vaken. Får se om jag ens kommer orka min matlåda då vi ska ha påskbord på jobbet imorgon (därför steker jag egna veggobullar). Men har hellre för mycket mat med mig än för liten. Tror även det kommer bli en trevlig arbetsdag faktisk fast det är ett långt pass. Storhelger är nästan alltid lite små mysiga att jobba. 
Nu ska jag ta och dona klart här så jag tackar för mig. Jag hoppas ni alla får en underbar påsk med nära och kära, äter gott så ni mår illa och proppar i ännu mer godis. Glad påsk på er!


Måste bara tipsa om podden jag lyssnar på, egentligen brukar det mest vara rättegångspodden eller P3 dokumentär, Men alltså denna, Skäringer & Mannheimer. Som Guds gåva nästan, älskar den och jag älskar dom. Så jävla klockrena och sköna. Lyssna bara. Adjö.