En liten sammanfattning borde vara på sin plats.

Här har det varit rätt tomt ett tag. Har inte direkt orkar slänga in något då det faktiskt varit full fart. Inte direkt något jobb men levt lite loppan.

För 2 veckor sen var det dop för Wiggo, var himla trevligt, speciellt att träffa människor som man inte annars hinner se så mycket utav. 
Efter dopet blev det kalas för Julius, massor utav fika m.m. precis som det brukar vara på barnkalas. 
Även blivit en hel del häng hemma hos My, Jansson och hon har badat bubbel medans jag hängt med Bullen. Druckit kaffe, snackat skit och haft tacokväll har även stått på schemat.
Kört en heldag ute hos Nisse och Heléne med sol, bad, grillat och paddlat kanot. Finns det något bättre än såna dagar när man bara hänger och allt bara känns så otroligt härligt?!?!
Som jag även nämnt tidigare har Jansson och dom köpt hus så även blivit lite häng i lägenheten nu när visningarna varit klara, packat ihop lite osv. 
Vi har även varit på loppisar med Johnnys mamma. Fikat hemma hos henne och umgåtts. 
Varit på äventyr i Stockholm, där vi träffat Stefan och hans dotter, käkat god mat osv. 
Tror jag fått med det mesta utav vad som gjorts dom senaste två veckorna. Annars är det väl inte hela världen. 

Idag/ inatt hat vi Nellie på besök. Satans gullunge. Hon kom imorse och sedan dess har det varit full fart i princip. Varit runt på loppisar tillsammans med Johnnys mamma, avslutade med Max till lunch. Handlade. Gick ner och matade änderna och hängde ute. Nellie var så mallig när hon fick gå och hålla i khandies koppel. När vi kom in igen var det dags för mig att försöka få någon timmes sömn innan det var dags för jobb. Nellie kröp ner bredvid och slocknade hon också. Tar lite emot att jag fick hoppa in och jobba när hon sover över men men... 
Nu har det nyss lugnat ner sig här på jobbet så ska ta och städa lite sedan slå på en film. Ha det bäst så hörs vi när vi hörs.


Kommentera här: