Latmask 2.0

Mina lediga dagar har enbart blivit slappdagar. Dels pga The Mentalist (serien), lånade alla säsonger utav min bror och vi är fast... sen är jag för lat för att egentligen hitta på något. 


I fredags kom Rox förbi på kvällen, vi hängde och snackade skit. När hon åkte kom lillebror, blev att han sov kvar hela helgen. Och eftersom att också älskar the mentalist så är det vad vi gjort, haft seriemaraton. 

Lördags åkte vi alla hem till mamma & Fredrik där vi grillade och bara myste. Skönt att ladda upp sig på landet. Väl hemma igen blev det soffan. 

Söndags blev det lite städning men inte mycket mer än så. Städning fick liksom bli aktiviteten då jag blev lite rastlös, för lat för att lämna lägenheten.. 

Idag ställde jag klockan och hör o häpna, jag kom upp!! Det ska tilläggas att jag ställt klockan heeeeela helgen för att komma upp tidigt men jag sover igenom alarmet... vet ej hur jag lyckas men jag gör det iaf.. Men idag vaknar jag faktiskt. Så vi var klara med alla ärenden som skulle göras idag redan innan 12.. Det är ungefär då jag brukar vakna. Ändå var ju just det där vad jag skulle göra utav resten av dagen.. och gissa vad som gjordes?!?!? Jooo the mentalist såklart! 

Nu ligger jag här nerbäddad på jobbet. Som jag nämnde jobbar jag journätter nu. Lite nervös att jag inte ska vakna av mitt alarm eller om natt personalen larmar och behöver min hjälp.. Vi får helt enkelt se hur det går. Ha det bäst!