Work.

Jobb. Det är i princip det ända som hänt den senaste tiden. Förra veckan hade jag 2 lediga dagar, dom fick åt till att bada och ligga på soffan.
Sedan jobbade jag 5 nätter på rad. Lite tufft med jag överlevde. Däremot var måndagen en riktigt oturs dag. Sov lite halv dåligt, slut efter helgen arbete och hade då 2 nätter kvar... Så till det stora som skedde. Jag lyckades limma ihop mitt öga med superlim, japp ni läste rätt. SUPERLIM I ÖGAT. Paniken som uppstod både hos mig och Johnny var inte direkt liten. 
Tyckte det var en smart idé att klippa i tuben då jag ej fick upp den, det resulterade i att lim sprutade upp i ögat. Då det gjorde om blinkade jag till och schoff var ögat igenlimmat... Men efter paniken, varmvatten, skrubb med disksamp samt offrat några ögonfransar så fick jag upp ögat. Däremot sitter limmet ännu kvar. Så nu har jag lärt mig en läxa. Överlåt hantering utav lim till Johnny.

Hur som haver, klev av i onsdags, blev lite fix o trix på dagen när jag vaknade sedan mötte jag upp Malin för picknick i parken. Så himla mysigt och behövde verkligen detta efter mina 5 nätter.
Torsdags var det upp kl 6, klädde på oss och åkte till Micke & Janna för att vara barnvakt då dom skulle på en stor Vape event i Danmark. Då dom har AC var det verkligen väldigt skönt att bara vara där och slappa. Vi/Johnny bor där nu över helgen, då jag såklart jobbar denna helg också så pendlar jag emellan. Men efter att ha jobbat 5 nätter lät dessa 3 kännas enkla. 
Hoppas ni alla haft det bra så hörs vi när vi hörs.

Bara älskar Khandies nya favoritplats hemma. Henne har jag förresten rakat bort all päls på... oooppps