Halloween grejer för 15 år framöver.

Har nu varit "ledig" i cirka en vecka. Ledighet skulle jag inte riktigt kunna kalla det då det varit full fart. 

För att ta det från början. 
För ett tag sen mailade Johnny hobbex och frågade om dom ville sponsra med lite grejer till Ronin Media, inget speciellt men bara något litet som dom ev inte behöver eller helt enkelt ska kasta. Dom svarar att dom bara ska inventera sedan återkomma. Dom återkommer och meddelar att dom kommer skicka lite grejer. 
Fan bad-ass tänker vi. Så i måndags när jag precis skulle ta en powernap efter min jobb helg ringer postnord och meddelar att dom står utanför med paket. Johnny går ner, jag blir nyfiken och kikar ut och ser postgubben med en pall... en pall med kartonger på alltså.. Jag tar en sax i farten och kutar ner. Möt då av en chockad Johnny och TVÅ pallar med paket.
Vi stod i 5 min och gapade... vi fattade inte riktigt vad som hade hänt.. Sedan märker vi att i alla dessa kartonger är det Halloween grejer. Allt från smink, outfits, lös armar, masker och ja you name it. Precis ALLT man brukar ha till halloween och lite till. Vi började iaf lasta in i hissen och köra upp alla kartonger. Väl uppe började jag försöka få ordning i kaoset. Saker högt och lågt, det var som julafton fast bättre. Heeeeeelt sjukt! Tog i princip hela dagen innan jag var färdig med alla kartonger... 

Så när jag säger att jag inte direkt varit ledig menar jag att vi har i princip drivit en butik ge hemma för att försöka bli av med sakerna, eller iaf vissa utav sakerna. Vi har sålt galet mycket men ändå ser det nästan orört ut. Ni förstår ju hur mycket det är då.. I helgen har det även varit en del sminkningar för min del (halloween sminkningar), varit himla kul men känner mig lagom sliten. 

Förutom detta har en hel del kollegor/vänner varit över, mest för att kika in alla grejer m.m. men även för att fika och snacka skit. Sminkade Max bästa polare i fredags så han vann sin tävling i skolan om bäst utklädnad. Bjudit mor på middag. Johnnys mor och syster har varit över, även hängt en del med Nellie. Varit en hektisk vecka med andra ord.

Idag är första dagen vi ej haft folk över på hela veckan. Istället var jag iväg och bytte mina däck (vill tillägga att jag gjorde detta själv, stolt!), handlat, sedan plockat in tvätt, diskat och donat hemma, lillebror och Chaqline kom över på middag och har även hunnit se hela säsong 3 utav gåsmamman. Känns som jag varit jävligt effektiv idag. Iofs ligger jag ju även här nu mitt i natten och skriver mitt inlägg när jag egentligen borde sova men men. 
Inte varit vaken såhär sent (förutom när jag jobbar) sen i somras. 

Ne nu ska jag försöka sova, har hållt mig vaken så jag kan sova länge imorgon. Ska nämligen på gastroskopi imorgon så vill inte gå upp förrän jag ska åka typ. Allt för att inte bli hungrig eftersom jag ej får äta eller dricka 6 timmar innan. Ruttet. Aja ha det bäst. Ni vet att jag lever men bara halvt. 

Bjuder på lite bilder från leveransen, kaoset och några utav varorna.