Skulle behöva en dubblet utav mig själv.

Såg att det nästan var en månad sen jag senast uppdaterade.. ooops. Det här varit full fart den senaste tiden och det här med att blogga glöms helt enkelt bort. 


Så en liten sammanfattning på vad som skett den senaste tiden vore ju kanske inte helt fel. Tyvärr har det varit några tråkigheter denna månad.. startade som sagt med att Khandie blev dålig. Sedan var det dags dör begravning för min del då en kollega gått bort. Även min/våran älskade Tigris fick somna in efter 11år då hon blivit dålig och gick inte direkt att göra något åt det. Men vi har även haft en del skoj för oss också. Hel helg i Stockholm med bl.a häng med goa människor, camping och filminspelning. Har jobbat en del, Azari och jag har haft sleepovers, vi har varit barnvakt och ungarna har förgyllt våra dagar, gjort i ordning så Max har sitt egna rum hemma hos oss, kört hockey/langos-kväll hemma hos oss under hockey-VM (som Sverige dessutom vann, tror iofs att ingen missat detta men ändå) tillsammans med lillebror, hans tjej, Mattis + Max och hans flickvän och polare. Mattis och jag passade även på att ta en fin kvällspromenad nu innan hon flyttar upp till Stockholm. Farmor & farfar har varit över och kollat på våran lägenheten o fikat. Mormor har varit nere från Dalarna och hälsat på. 
Det har som sagt varit full fart så kommer knappt ihåg hälften utav allt som hänt men fick med det jag minns iaf.

Denna vecka har jag börjat mina vakna nätter så har varit lite små seg. Dygnsrytmen blir liksom fel. Idag offrade jag faktiskt lite sömn för att åka på barnkalas. Japp ni hörde rätt, jag var på barnkalas. Finaste Julius blev 7 år idag så det var vi självklart med och firade. Det blev massor utav skratt bland oss vuxna och det är så härligt att umgås med alla dessa härliga människor. På vägen hem stannade vi och handlade o sedan köpte vi med oss skräpmat hem. Hann landa en liten stund innan det var dags för mig att åka och jobba. Nu är jag inne på natt 1 av 3 och hoppas verkligen denna helg går fort. Abstinens utav ledighet. Hoppas ni har en grym helg och har det rent allmänt fantastiskt. Nu har ni fått en liten uppdate så får vi se när jag kikar in igen. Ha det bäst!