Nytt jobb.

Det här med att ägna tid åt bloggen har jag varit väldigt dålig på. Men har varit så mycket annat så har inte ens tänkt på att uppdaterat här. 

Till o börja med. Jag var ju nytt jobb. Började förra veckan. Har gått tokbra och trivs. Svårt att hitta tillbaka till rutinerna med att jobba dagspass bara. Men hoppas det snart blir ordning på det också. 

Till det andra svin stora som hänt! 
My och Robin ska gifta sig nästa sommar and guess what?!?!?! JAG SKA VARA BRUDTÄRNA!!! Alltså den äran, har inte ens smält detta än. CAN'T HANDLE THIS! 
Förra helgen smygstartade jag och My att fira, men då var det mest pga att jag jobbat min sista natt, sen pratade vi lite bröllop och så men att jag sedan skulle bli utvalt till en utav hennes brudtärnor är helt sjukt! Tillsammans med Jansson och Daniella ska vi vara dom bästa brudtärnorna! 
Det stora firandet utav detta hade vi i helgen och satan va onyktert det blev, drack bubbel så det sprutade ur ögonen på oss. Men gud va kul vi hade! Blev en helt magisk kväll. 

Förutom dessa 2 saker har det varit lite små saker så som att vi varit barnvakt, Max har börjat på musikskolan Rytmus i Örebro (det är egentligen också svin stort då han pendlar varje dag och ev snart flyttar dit på heltid), sen har det varit intro på nya jobbet, vi tog en tur till Stockholm och stora Gasp/ Better Bodies rean (shoppade loss), 1år kalas för lilla Cornelia, gullungen! Och sen har det varit mer jobb. 
Slänger upp lite bilder från dom senaste veckorna. Hoppas ni har det bäst så ska jag göra mig redo för jobb.