Full fart, allt går med lite Alvedon.

Lördags blev det som sagt storhandling och andra ärenden som behövdes göras. Inga direkt super roliga men men.Vi var även förbi Jojo då hon hade en jacka som khandie kunde få och vi hade massor med Hundmat som hon kunde få utav oss. Vi körde lite bytes handel. Hon har ju även massor med kattungar hemma så vi kikade även lite på dom. Dog va söta. Väl hemma donade vi inför Johnnys födelsedagsfirande som vi skulle ha på söndagen sedan blev det tacos och soffhäng hela kvällen. Så skönt!

Söndags vaknade jag relativt tidigt, innan Johnny till och med så donade kaffe. Gjorde mig redo och när dom andra där hemma vaknade blev det ett bad för Khandie. När vi alla sedan var redo åkte vi hem till Kenny där vi skulle ha Johnnys firande, donade tårtor m.m. innan alla kom. Och det blev verkligen ett lyckat firande tyckte jag och Johnny var super nöjd och det är ju de viktigaste. Vi var väl hemma vid 20 något sånt och då var vi verkligen helt slut. Blev mat, serie och sova.

Igår var det ju hans födelsedag på riktigt. Dock är ju jag toksjuk så han hann upp före mig tyvärr. Då han själv valde att han bara ville vara hemma på sin dag så var det exakt vad vi var, han var ner på gymmet 2 timmar ungefär och under tiden städade jag och gjorde i ordning brunch tills han kom hem. Efter att vi käkat kom mamma på kaffe och lite firande få dom ej kunde vara med i söndags. Blev en trevlig eftermiddag, lungt och skönt. Så glad att Johnny inte ville hitta på något så man bara kunde ligga hemma. Det som stör mig mest är att min present till honom ej har kommit ännu.. så från mig har han ännu inte fått något. Får se när det trillar in. Hoppas idag. Till middag ville Johnny prova att käka mat från hamburgerbruket så vi köpte hem mat för att sedan fortsätta vårat maraton i soffan. Så jävla skönt. Blev en hyfsat tidigt kväll igår då vi båda var helt slut och tror verkligen jag behövde det. Mår lite bättre idag faktiskt.

Idag är jag som sagt lite bättre, eller också är det för att jag ej känt efter och även proppat i mig Alvedon m.m. Allt för att jag jobbar idag 13-21:30. Ville inte sjukanmälan mig så då löste jag det med alla möjliga huskurer. Nu känner jag dock en enorm hemlängtan. Och hoppas verkligen paketet till Johnny kommer idag! Hoppas ni alla får en riktigt bra dag så ska jag ta och jobba lite.

Kira är en fet leonberger men tror hon är en knähund samt tycker att om framtassarna ligger i hundkorgen så for hon plats. Så jävla söt.